Sunny House

A family home featuring custom made bricks and timber wrapped around a structural steel frame and an internal palette made rich with Sydney blue gum, polished concrete and timber screening.

The building has a rugged masonry base that extends into the landscape, contrasted by a crisp white upper component. Abstract references to the local context contribute to a form that is bod, yet maintains a sense of belonging.


Architect
Jason Haigh
Cloud Dwellers

Photographers
Andy Macpherson

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google